Conferința de deschidere

În data de 10 mai 2019 a avut loc conferința de deschidere a proiectului ROHU 183 SAFE BORDER, SAFER LIFE.

În data de 10 mai 2019, la ora 12, la sediul Instituției Prefectului județului Bihor a avut loc conferința de lansare a proiectului ROHU 183 SAFE BORDER, SAFER LIFE, finanțat în cadrul programului de cooperare transfrontalieră INTERREG V A România-Ungaria, susținut financiar de Uniunea Europeană și guvernele celor două state membre.

Conferința de lansare a proiectului a avut scopul de a marca începutul proiectului, de a promova proiectul și programul de finanțare Interreg VA România Ungaria, în cadrul comunității locale, desfășurându-se conform agendei propuse.

La conferință, au fost invitați reprezentanții partenerilor, serviciilor deconcentrate din județul Bihor, reprezentanţi ai primăriilor din județul Bihor (municipii și zona de graniță, cca 20 de primării), precum şi alți factori interesați: Ministerul Afacerilor Interne – DGRIP și DFEN, BRECO, Autoritatea de Management din cadrul MDRAP, Consiliul Județean Bihor, reprezentanții mass media, Camera de Comerț și Industrie Bihor, Zona Metropolitană Oradea, Asociația ”Filantropia”, Universitatea Oradea.

Evenimentul a fost popularizat și prin intermediul site-ului interreg-rohu.eu. Partenerii au fost reprezentați la cel mai înalt nivel, iar echipa de management a proiectului a realizat o prezentare a tuturor activităților proiectului, grupate conform responsabilităților.

Invitațiile la eveniment și prezentările au fost, în prealabil, avizate pentru conformitate, din punctul de vedere al elementelor de vizibilitate obligatorii ale programului de finanțare Interreg VA România Ungaria.

În cadrul conferinței, au fost distribuite materiale de informare: 150 de foldere cu o scurtă descriere a proiectului, agenda și foi purtând însemnele programului, tipărite pe hârtie reciclabilă, precum și 150 de pixuri. Aceste materiale au fost distribuite atât participanților la întâlnire, cât și organizațiilor partenere, instituțiilor deconcentrate interesate și Consiliului Județean Bihor, pentru a creşte vizibilitatea proiectului.

Afișele proiectului și roll-up-urile sale au fost plasate în locuri vizibile, afișe fiind distribuite și tuturor partenerilor de proiect, pentru a fi amplasate la sediile instituțiilor, în locuri vizibile, pentru asigurarea popularizării proiectului.

De asemenea, cu ocazia conferinței de lansare a proiectului, a avut loc vizita de control la fața locului a reprezentanților Autorității de Management, care au înmânat,cu această ocazie, addendumul la contractul pentru ROHU 183.

Evenimentul a fost transmis live prin intermediul social media (Facebook), comunicatul de presă (avizat Breco) a fost transmis tuturor reprezentanților presei locale/regionale. O scurtă descriere a evenimentului, însoțită de fotografii, a fost publicată pe site-ul Facebook al Instituției Prefectului județului Bihor.

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print
Sari la conținut